torstai 18. lokakuuta 2012

Vauvakuumetta ja kipeilyä

Kävimme koko perheen voimin viime viikolla nimiäisissä ja siellä oli niiin pieni vauva että olen nyt 2 päivää kattellut Riina-Marin vauvakuvia ja vetistellyt. :')

Ikää noin viikko :)

Vauvakuumetta on podettu täällä tositosi kauan mutta vielä ei ole seuraavan vauvan aika. :(
Mun on pakkopakko suorittaa nyt merkonomiopinnot loppuun että saan paperit alle.
Papereitten saamisen jälkeen olisi ihanaa päästä vaikka äippälomalle. ;)

Tässä ollaan juuri päästy kotiin <3

Tällä hetkellä yksi lapsi on tuntunut tosi hyvältä eikä sureta se että Riina-Marilla ei ole vielä "leikkikaveria." Rimpsulla alkaa pukata sellaista uhmaa päälle että pilalle hemmotellut äiti ja iskä ovat helisemässä. Riina-Mari on ollut aina niin helppo lapsi ja pienetkin uhmakoettelemukset tuntuvat maailmanlopulta. Ehkä tähän kypsytään pikkuhiljaa. ;) Tähän kokeilun ja raivoamisen aikaan lisäisi vielä pienen vaippaikäisen, oh my... Tällä hetkellä tuntuu siltä että äiti menisi samoilla unilla ja raivoilla suoraan mielenterveyspolille...

Nämä kuvat ovat yökyläreissulta mumman ja paapan luona ;)

Omaan jaksamiseen on vaikuttanut suuresti oman terveyden ailahtelut. Tällä hetkellä toinen saikkuviikko menossa ja tulevaisuudesta ei tietoa. Tenniskyynärpää molemmissa käsissä ja alkava jännetupintulehdus siihen päälle. Jee! Ehkä tää tästä. Myös muutakin probleemaa on mutta niiltä säästän teidät! :D


Riina-Marilla on kohta kuukauden ollut flunssa. Kuumetta ei ole ollut ollenkaan, nuha ja yskä vain. Sain onneksi varattua huomiselle lääkäriajan jotta tarkistetaan korvat yms. Mitään siellä ei välttämättä ole mutta parempi kuitenkin tarkistaa. Tänä syksynä flunssa on ollut tositosi sinnikäs. Lääkäri on aikaisin aamulla ja TOIVON että lääkärin jälkeen ollaan reippaita ja saahaan täällä kotona aikaiseksi jotain. Lakanat pitäisi vaihtaa ja imuroida. Luutuaminenkaan ei olisi pahitteeksi. Plaah.

Nyt pompattiin ristiäisiin. Ville ei ole maailman edustavin tässä mutta ei se niin haittaa ;)
Meillä odotellaan kuin kuuta nousevaa, viikonloppua. Meillä on silloin lapsivapaa viikonloppu ja se tulee niiiiin tarpeeseen. Viimeksi heinäkuussa lapsivapaasta on nautittu että ehkä ansaitaan se. ;) Ohjelmassa on yhteistä aikaa, ulkona syömistä ja mitä ikinä mieleen juolahtaakaan.

<3
Vaikka on ollut aika rankkaa, meillä on onneksi toisemme. Perhe ennen kaikkea.

Nyt alan näitten vaaleanpunaisten lasien läpi laittamaan kotia nukkumakuntoon. Ville lupasi tehä herkkumunakasta ennenku lähtee yöksi töihin.

2 kommenttia:

  1. ootte niin rakastuneita, ihanat <3

    -Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaa, joo kyllä me vielä niin toisille sanotaan ;) kiitos vaan kauheesti <3

      Poista