perjantai 28. syyskuuta 2012

kiire, kiire!

Meillä arki rullaa täyttä päätä.

Läpsystä vaihto on kyllä meän tän syksyn sana. Ville tulee töistä, mää lähen töihin, mää lähen töihin, Ville on lähteny sillä aikaa töihin ja tulee illalla tai aamulla takaisin. Parisuhdeaikaa ei kauheasti ole ehitty vietteleen, eipähän ehi kyllästyä toisen naamaan. ;)
Vapaapäivistä tulee nautittua sohvan ja sängyn pohjalla eikä paljon muuta yleensä jaksa tehäkään. Kämppä näyttää yleensä aika sekamelskalta ja ahdistaa. Toisaalta, vapaapäivät lapsen ja välillä Villenki kanssa tulee vietettyä vaan ollessa, kuka haluaa silloin ruveta siivoamaan ku kerrankin on aikaa väritellä yhdessä, jumittaa television ääressä Muumeja katsellessa tai mummoloissa vieraillen.

Riina-Mari tekee viimeisiä hampaita ja sen takia nuhaa on ollu enemmän ku tarpeeksi. Myös Villen kanssa ollaan ehitty sairastella, flunssa oli ihan hirveä. Kuumettakin nosteli mutta mulla ei ollut varaa olla töistä pois.
Olin joku aika sitten 5 päivää kotona sairaslomalla, kiitos aika rajun virtsatieinfektion joka takasi sen että kävellä ei pystynyt ja alavatsa turposi niin että näytin siltä niinku olisin rv 25 tms. Muutoinkin vatsan kanssa on ollut ongelmia, kiitos taas Kemin terveydenhuolto! Ehkä mää nyt vihdoin ja viimein pääsen kunnon lääkärille ja saan selvyyden että mikä minussa mättää. EHKÄ.

Syksy on tosi tunnelmallista aikaa, jos pystyy pysymään sisätiloissa eikä tarvitse lähteä kaatosateessa lähteä rämpimään kauppaan tai mihinkään muuallekaan asioille. Toisaalta tunnelmaa ei kauheasti nostata pitkin lattioita levitetyt legot, muumit, vaatteet, kumpparit... Lista on loputon. Ehkä saisin laitettua tänä iltana niin voisin sitten laittaa omaksi iloksi kynttilöitä palamaan, syödä mustikoita ja kattoa Täykkäreiden viimeistä tuotantokautta DVD:ltä ku Ville lähtee yövuoroon. ;)


Laitoin tänään myös iiihanat ripsien pidennykset ja HUHHEIJJAA kuinka tyytyväinen voi ihminen olla! Siistiä näyttää naiselta myös ilman meikkiä! Villenki ilme oli näkemisen arvoinen ku istuin autoon.

Kuvia en jaksa nyt lisäillä tähän, laiskotuttaa vaihteeksi.

Tunnelmallista syksyä, kohta on joulu!

2 kommenttia:

  1. Oooo mää oon kauan haaveillu kans ripsipidennyksistä, en saa ikinä aikaiseksi :D
    Oi voi, kunpa ette olisi kipeitä :C

    VastaaPoista
  2. Löysin paikan josta saa HYVÄT ja HALVAT?! :D Selvää säästöä.
    Flunssaa vastaan koitamma taistella viimiseen asti :D

    VastaaPoista