lauantai 30. kesäkuuta 2012

Holiday

Heiheihei, mää kirjotan taas ja aattelin vielä julkastakki tän! Wuhuu.
Juhannus meni kosteissa merkeissä eikä siellä taija olla yhtään julkaisukelpoista kuvaa.

Ihanaa olla lomalla. Unirytmit on ihan päin pyllyä mutta ihan sama!
Eilenki, mies oli tuplavuorossa. Mää istuin parvekkeella lonkero kädessä ja puhelin korvalla Villen kanssa höpötellen, kello oli paljon mutta ihan sama, ei lomalla väsytä kuitenkaan!

:P



Me ollaan vietelty Villen työpäivinä laatuaikaa tyttöjen kesken. Ollaan lenkkeilty, ulkoiltu, käyty Hesellä syömässä iltamyöhäällä ihan vaan siksi että VOIDAAN (ja neitokaisen 3h päikkäreitten jälkeen oli pakko käyä purkaan energiaa pallomereen...) ja ollaan me myös vaan oltu! Ihanaa. Suursiivousta siis kohta viikko sujuvasti vältelty, ai että oon hyvä!
Villellä alkaa pian pitkä vapaa jolloin lähetään kattoon ystäviä Ouluun. :) Rimpsukan kummisetä vaimokkeineen asuu siellä eikä olla nähty piiiiitkään aikaan, nyt on pakko mennä ku mahollisuus ja heilleki aikataulut täsmää. Kivaa myös käyä Oulussa koska pääsen käymään Kodin Ykkösessä katteleen verhoja yms... :) Jee!

:D Hamster Of Puppets




Mun olis myös pakko käyä ostaan ittelle uuet bikinit ku lähetään sinne Kalajoelle, kehtaa näyttäytyäkki! Paitti jos tätä menoa kelit jatkuu, ei tarvi bikineitä pitää ku unissa.. Alle kymmenen astetta lämmintä, tuulee ja ripsii vettä, ou jee! Meillä on kotonaki tällä hetkellä pikkusen kylymä ku lämmitykset on laitettu pois päältä, kohta lähtee puhelua jonnekki suuntaan...

Loppukevennyksenä onnistunut otos Hese-käynniltä. 




Toivotaan lämpöaallon saapuvan Suomeen mahdollisimman pian! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti