perjantai 19. lokakuuta 2012

mamman rankka päivä.


Mää ihan villiinnyn! Postauksia tulee kovalla tohinalla näköjään, enkä oo tehny meän kesälomastakaan yhteenvetopostausta! Ehkä tässä illanpäälle teen senki. ;)


Tänään käytiin Riina-Marin kanssa lekurireissulla. Koko aamu siellä vierähtikin ja mammalla käy niin sääliksi meän pikkuruista. <3 
Rimpsu on ollut tähän mennessä tosi terve lapsi. Ollaan säästytty lääkärireissuilta joka on ollu tosi jees. Nyt sitte päätettiin käyttää neiti lääkärissä pitkittyneen flunssan takia. Kuumetta ei ole koko aikana ollut mutta parempi se on aina käyä tarkistuttamassa ettei ole vakavaa. Lääkärisetä tutki korvat ja toisessa korvassa oli tosi paljon omituista kuivaa vaikkua kertynyt joten siihen laitettiin jotain öljyä jonka annettiin vaikuttaa. Se oli jo kova koettelemus, ei tykännyt yhtään ja laittoin hanttiin ihan kunnolla. Sen jälkeen labraan kokeisiin jossa otettiin yleisverenkuva ja tulehusarvot. Raukkarukka pistettiin taas koville, äiti piti sylissä, yksi hoitaja piti kiinni ja toinen otti verikoetta. Hoitaja löysi suonen tosi hyvin ja kokeet saatiin kunnialla otettua. Saatiin tarrat mukaan ja sen jälkeen lähdettiin kahville. :) Äiti oli sen verran höveli että syötiin aamupalaksi jäätelöä. ;) Odoteltiin koevastauksia kiertelemällä sairaalassa, tyttö lauloi niin että käytävät raikas. <3 Onneksi paha mieli unohtui niinkin helposti!  

"jääteötötteö!"


Molemmat arvot oli ok, lääkäri käski tulla vielä iltapäivällä käymään että aine korvassa ehtii vaikuttaa ja sitten imettäisiin vaikkua pois. 
Käytiin nukkumassa reilun tunnin tirsat ja lähdettiin sitten koko porukka takaisin länskään. Päästiin melkein heti huoneeseen ja vaikut saatiin pois. Vaikun ottamisen jälkeen lääkäri katto uudestaan vasenta korvaa joka oli sitten tulehtunut. Toisaalta hyvä että siellä jotain oli, saatiin syy sitkeälle flunssalle. Antibioottikuuri 7 päivää ja kuukauden päästä korvakontrolli. 

Ostettiin pienelle potilaalle lohdutukseksi "Ääti pöö" värityskirja, niin reipas tyttö oli. Sen jälkeen mentiin anoppilaan syömään ja siitä kotiin touhuileen. 

tämä kuva on muutaman päivän takaa leikkikenttäreissulta :)


Huomenna huomenna huomenna on lapsivappaa! Tällä hetkellä, tulee niiiin tarpeeseen, edelleen. Menee eilisen jankkaamiseksi mutta aah, sitä on ootettu niin kauan.
Tämä äippä alkaa nyt laittaan Pikkuneidille kassia valmiiksi mummulareissua varten! Sitten suihkuun ja puhtaisiin lakanoihin nukkumaan. <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti